Participate!
Menu
Home Infosessies en evenementen

Infosessies en evenementen

Gratis infosessie: Autisme een ontdekkingstocht met Participate

De website is zeer uitgebreid, meer dan 3000 webpagina´s, meer dan 3 uur video´s, hulpmiddelen zoals De Wegwijzer en De Praktische Gids, en nog veel meer. Heel wat bruikbaar materiaal voor ouders en beroepskrachten. Maar nog te weinig gekend.

Wil je voor jouw team of voor ouders een infosessie organiseren? Laat het ons weten.

Voor wie?

  • Scholen en internaten
  • Ouder- en familieverenigingen
  • Voorzieningen en verenigingen die mensen met autisme begeleiden

Wat?

Tijdens de infosessie kom je te weten wat Participate zoal te bieden heeft en krijg je een overzicht van de 3 modules met elk hun specifieke inhoud. Na de presentatie kan je zelf aan de slag met de hulpmiddelen ‘De Wegwijzer’ en ‘De Praktische Gids’ en zal je gemakkelijk de informatie vinden die jij zoekt.

Hoe aanvragen?

Mail naar info@participate-autisme.be voor meer informatie. 

 

Participate gaat op pad om op infoavonden voor ouders, studiedagen, beursen, … te presenteren wat Participate zoal te bieden heeft.

25 oktober 2019 - 13u tot 16u30

Autisme bij volwassenen, een inspiratienamiddag voor professionals

Tijdens deze boeiende namiddag krijg je een overzicht wat Participate kan betekenen in de ondersteuning van volwassenen met autisme. Je gaat tevens in gesprek met volwassenen met autisme en je wisselt expertise uit. Als afsluiter geeft onze gastspreker Marc Serruys jou een inkijk op de elementen die volgens volwassenen met autisme kunnen bijdragen tot een goede relationele basishouding in de begeleiding.

Plaats:De Curve, De Becker-Remyplein 27, 3010 Leuven

Het event is gratis, inschrijven verplicht: klik hier voor meer info en om in te schrijven